Nerf Fortnite fegyvereket is megtalálod polcainkon!

Éld át az igazi Fortnite élményt új Nerf fegyverekkel!

fortnite-logo-1F7897BD1E-seeklogo.comNerf_logo.svg

Nemrég jelentette be a Hasbro, hogy az Epic Games-szel partnerségre lépve több, a rendkívül sikeres Fortnite videójáték által inspirált játékot dob piacra, többek között Nerf fegyvereket.

 

Fortnite Llama Blaster
Hozzánk megkérkeztek és most be is mutatjuk nektek. A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét a Loot Llama ihlette, mindezt úgy, hogy formáját megőrizte a játékban található fegyvereknek.
A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

Láma1Láma2
Fortnite RL Firing Blaster
A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét és formáját a játékban található aknavető ihlette.A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

Fura2Fura

Fortnite TS Blaster

 

A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét és formáját a játékban található kézifegyver ihlette.A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

81b0z7VuLvL._SL1500_811t9ZixLrL._SL1500_

Fortnite AR-L Elite Dart Blaster
A Nerf fegyvert a híres Fortnite videojáték ihlette, és egyedülálló töltényekkel érkezik. Fél-automata fegyver, amely egy 10 nyilat tartalmazó kihúzható tárat kínál. Csak nyomd meg a gyorsítógombot, majd húzd meg a ravaszt. 2 dönthető célgömbbel is rendelkezik. 4 AA elem szükséges a megfelelő működéséhez. Tárazz be, fel a fegyverrel, és vágj bele barátaiddal vagy a kollégákkal a nagy harcba, amiből csak hideg fejjel és precíz célzással kerülhetsz ki győztesként.
Csomag tartalma:Fortnite AR-L Elite Dart Blaster fegyver, 20 db elite szivacslövedék.

Nf2Nf1
Super Soaker: Fortnite vízifegyver
Légy egy a népszerű játék karakterei közül és éld át a Fortnite élményt a valóságban! Ez a különleges Nerf vízifegyver visszaadja a játék hangulatát, és egy remek csatában lehet részed. Akár 1 liter vízzel is feltöltheted, játék közben pedig nem akad ellenfeled! Légy egy a népszerű játék karakterei közül és éld át a Fortnite élményt a valóságban! Ez a különleges Nerf vízifegyver visszaadja a játék hangulatát, és egy remek csatában lehet részed. Akár 1 liter vízzel is feltöltheted, játék közben pedig nem akad ellenfeled! 
Nff2Nff1

Keresd üzleteinkben!