Funko POP!

Te is láttad már? 
Hozzánk megérkeztek!

latestfunko

 

Mondhatnánk játéknak ezeket az egyszerre cuki, menő és Nagyon geek figurákat, de valójában egy generáció, egy korszak jelképei amelyben mindennaposak a varázslók, vámpírok, jedik vagy szuperhősök. A nagy szemű, aranyosan eltúlzott testarányú figurák a kulcstartódon, asztalodon, kocsidban bólogatva fennen hirdetik: Én Geek vagyok, és büszke vagyok rá!

Flash Jasmine

Tőlünk nyugatabbra már 2010-ben elindult az őrület. Konkrétan 5 DC figurával startolt a Comic-Conon és akkora sikert aratott, hogy hat évvel később már közel 4000 változatban juthatunk a kedvenceinkhez! A titkuk egyszerű: The Walking Dead-től,a Firfefly-on vagy a Star Wars-on át, a Trónok Harcáig minden igazán jó geek mozi és játék karakterei megjelennek valamilyen POP! formában. Mindezt ötletes, jó minőségű alakban és elfogadható áron teszik.  Az átlagos figurákon át a gyűjtői (néha igen extra) példányokig mindenki megtalálja a számítását. Van kicsi, nagy, bólogatós, kocka, kulcstartó… Nagyon eltalálták a Funko kreatívjai. Többet mond minden szónál, hogy az első négy évben alig 40 milliót kapkodtak el a rajongók és az új dolgok mint a apró gyűjthető Mystery Minis a piacra sem kerültek. Az a fura helyzet állt elő, hogy a nagy licensz-tulajok keresik meg a céget, hogy legyen a filmjük/játékuk “POP!”

 iron

A stílus maga a POP!

A Funko Pop! figura vonal egy Japán stíluson alapszik, az úgynevezett Chibin, ami  konkrétan alacsonyat és cukit jelent. A Pop! Vinyl figurák feje a leginkább jellemző eleme a babáknak, ami észrevehetően nagyobb mint a szintén igényesen formázott testük. Általában nagy fekete szemekkel szemlélik a világot (már ha van szemük:)) és gyakran elhagytak olyan zavaró apróságokat mint az száj vagy a szemöldök.


Recon specialist

Az univerzumok a POP!-ban, vagy a POP!-ok az Univerzumokban?

 

A Pop! Vinyl figurákat különböző gyűjteményekbe sorolhatjuk mint Pop! Movies, Pop! Television, Disney Pop!, Star Wars Pop!, Marvel Pop!, Pop! Heroes és Game of Thrones Pop! A legnagyobb világok megkapták a maguk kategóriáját, de azért még bonthatták volna a fiúk, hogy a többi kedvencünk ne csak egy alkategória legyen.

Mickey
Választékunk folyamatosan bővül, érdeklődj az üzleteinkben!