Fortnite figurák érkeztek!

Hozzánk is elért az örület, kicsit utána jártunk mit is kell tudni a Fortniterol! 

8704d4d5ffd1c315ac8e2c805a585764

A Fortnite egy az Epic Games által fejlesztett online videojáték.
Jelenleg három játékmód elérhető: Save the world, Battle Royale és a Creative.

A Save the world játékmódban az általunk és mások által épített erődítményeket kell megvédeni a különböző teremtmények ellen, minden online játékos egy csapatot alkot.

 

A Battle royale módban minden egyes játékos a másik ellen van, egy pályán egyszerre legfeljebb százan mozognak, az nyer aki utoljára „életben” marad.

Creative módban a játékos szabadkezet kap, ő alakíthatja ki az adott világot és harci arénát úgy, ahogy neki tetszik. 

A legsikeresebb mód ezek közül a Battle Royale lett, amit kevesebb, mint egy év alatt 125 millió felhasználó játszott napi szinten.A játék pályafutása során több díjat is hazavitt, népszerűsége töretlen és már nem csak a gép előtt élvezhetjük, üzleteinkben megtalálhatóak karakterek akció figurái!

Omega

omegomeg2

Omega egy igazán rejtélyes és veszedelmes kinézetű karakter a Fortnite világában és a Lenedary Skinek között legnépszerűbb karakterekként tartják nyilván.A részletgazdagon kidolgozott karakter mellett a csomagban egy hátizsákot, egy graffitivel összefújt pajzsot és egy építő panelt is találsz.

 

 

Teknique

 tenktenk2

Teknique leginkább egy graffitiző és festő fiatal tinédzserre hasonlít a játékban,aki a Battle Royale karatkerek között található meg és az egyediségével és feltűnő megjelenésével igazán közkedvelt skin a játékban.Teknique egy festőhengerre hasonlító betakarító eszköz és egy építő panel található meg a dobozban.

 

Bandolier 

bandobando2

Bandolier egy a Legendary Skinek közül, a karatkerek közül kitűnik a tömegből, hiszen felső védelem nélkül indul a harcba. A dobozban megtalálható egy szigony és egy építő panel.Carbide

 carbidecarbide 2

Carbide egy radioaktív katona, és az ezzel kapott képességét fel is használja a harcban mint a technikai arzenálját is. Omega ikertestvére. A dobozban egy csákány és egy panel található.

 Drift

 tmtoys-fortnite-drift-figura-10cm-fnt0012tmtoys-fortnite-drift-figura-10cm-fnt0012-2

Talán az egyik legegyedibb karakter a játékban, elég csak megnézni a rózsaszín fegyvert, pulcsit és maszkot, ezt még tetézi egy arany kabáttal. A dobozban egy fegyver és egy panel található.

 

Raptor

 raptor1raptor2

Ezzel a skinnel a játékban úgy nézhetünk ki mint egy Royale légierő pilóta, a dobozban egy csákány és egy panel található.

LLama pinata

pinatapinata2

Az egyik legritkább eleme a játéknak, nagyon ritkán jelenik meg a pályán és persze mindenki rá fenni a fogát. Ez persze nem véletlen hiszen rengetek zsákmányt, kincset és fegyvereket rejt a belseje.Ez a pinata hasonló „finomságokat” rejt, egy figura és 22 értékes tárgy van még benne, fegyver illetve építő panel.

 

Llama plüss

 plüss2plüss

Pihe puha plüss láma, mindenki kedvencét már
bárhova magunkkal vihetjük!

 

Csapatmód csomag

 tmtoys-fortnite-csapat-mod-4db-figuraval-kiegeszitokkel-fnt0019tmtoys-fortnite-csapat-mod-4db-figuraval-kiegeszitokkel-fnt0019-2

Nincs is jobb, mint összefogni és együtt indulni a harcba.A legjobbak egy csomagban: Rex, Cuddle mint a csapatvezetők Brite a robbantás szakértő és Ragnarok a veszedelmes pusztító. Mellettük még 5 darab fegyver, 4 betakarító eszköz és további négy építő panel van a csomagban.

 

Turbó építő csomag

csomagcsomag2

Éld ki a kreativitásod ezzel a szenzációs építő csomaggal, 81 db építő panellel már csak a képzeletet szabhat határt annak, hogy mit építesz.Persze ebben a csomagban is megtalálhatóak a kedvenc karaktereink: Raven és Jonesy, mindketten saját betakarító eszközzel rendelkeznek és még 5 darab fegyvert is tartalmaz a csomag, csak hogy igazán izgalmas legyen a játék.

 

Kincses láda

LádaLáda 2

Nem olyan ritka mint a láma, de azért ez sincs minden utca sarkon. Hét darab értékes tárgy van benne, ami bármelyik figura kezébe belerakható. 

Vásárold meg őket üzleteinkben vagy webáruházunkban!