Hírek

Funko POP!

Te is láttad már? 
Hozzánk megérkeztek!

latestfunko

 

Mondhatnánk játéknak ezeket az egyszerre cuki, menő és Nagyon geek figurákat, de valójában egy generáció, egy korszak jelképei amelyben mindennaposak a varázslók, vámpírok, jedik vagy szuperhősök. A nagy szemű, aranyosan eltúlzott testarányú figurák a kulcstartódon, asztalodon, kocsidban bólogatva fennen hirdetik: Én Geek vagyok, és büszke vagyok rá!

Flash Jasmine

Tőlünk nyugatabbra már 2010-ben elindult az őrület. Konkrétan 5 DC figurával startolt a Comic-Conon és akkora sikert aratott, hogy hat évvel később már közel 4000 változatban juthatunk a kedvenceinkhez! A titkuk egyszerű: The Walking Dead-től,a Firfefly-on vagy a Star Wars-on át, a Trónok Harcáig minden igazán jó geek mozi és játék karakterei megjelennek valamilyen POP! formában. Mindezt ötletes, jó minőségű alakban és elfogadható áron teszik.  Az átlagos figurákon át a gyűjtői (néha igen extra) példányokig mindenki megtalálja a számítását. Van kicsi, nagy, bólogatós, kocka, kulcstartó… Nagyon eltalálták a Funko kreatívjai. Többet mond minden szónál, hogy az első négy évben alig 40 milliót kapkodtak el a rajongók és az új dolgok mint a apró gyűjthető Mystery Minis a piacra sem kerültek. Az a fura helyzet állt elő, hogy a nagy licensz-tulajok keresik meg a céget, hogy legyen a filmjük/játékuk “POP!”

 iron

A stílus maga a POP!

A Funko Pop! figura vonal egy Japán stíluson alapszik, az úgynevezett Chibin, ami  konkrétan alacsonyat és cukit jelent. A Pop! Vinyl figurák feje a leginkább jellemző eleme a babáknak, ami észrevehetően nagyobb mint a szintén igényesen formázott testük. Általában nagy fekete szemekkel szemlélik a világot (már ha van szemük:)) és gyakran elhagytak olyan zavaró apróságokat mint az száj vagy a szemöldök.


Recon specialist

Az univerzumok a POP!-ban, vagy a POP!-ok az Univerzumokban?

 

A Pop! Vinyl figurákat különböző gyűjteményekbe sorolhatjuk mint Pop! Movies, Pop! Television, Disney Pop!, Star Wars Pop!, Marvel Pop!, Pop! Heroes és Game of Thrones Pop! A legnagyobb világok megkapták a maguk kategóriáját, de azért még bonthatták volna a fiúk, hogy a többi kedvencünk ne csak egy alkategória legyen.

Mickey
Választékunk folyamatosan bővül, érdeklődj az üzleteinkben!


Nerf Fortnite fegyvereket is megtalálod polcainkon!

Éld át az igazi Fortnite élményt új Nerf fegyverekkel!

fortnite-logo-1F7897BD1E-seeklogo.comNerf_logo.svg

Nemrég jelentette be a Hasbro, hogy az Epic Games-szel partnerségre lépve több, a rendkívül sikeres Fortnite videójáték által inspirált játékot dob piacra, többek között Nerf fegyvereket.

 

Fortnite Llama Blaster
Hozzánk megkérkeztek és most be is mutatjuk nektek. A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét a Loot Llama ihlette, mindezt úgy, hogy formáját megőrizte a játékban található fegyvereknek.
A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

Láma1Láma2
Fortnite RL Firing Blaster
A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét és formáját a játékban található aknavető ihlette.A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

Fura2Fura

Fortnite TS Blaster

 

A Nerf Micro-Shots mini méretű fegyverének kinézetét és formáját a játékban található kézifegyver ihlette.A tüzeléshez nincs szükség se elemre sem akkumulátorra, a doboz tartalma 1 fegyver és két szivacs lövedék. Többféle változatban, gyűjtsd össze mindet!

81b0z7VuLvL._SL1500_811t9ZixLrL._SL1500_

Fortnite AR-L Elite Dart Blaster
A Nerf fegyvert a híres Fortnite videojáték ihlette, és egyedülálló töltényekkel érkezik. Fél-automata fegyver, amely egy 10 nyilat tartalmazó kihúzható tárat kínál. Csak nyomd meg a gyorsítógombot, majd húzd meg a ravaszt. 2 dönthető célgömbbel is rendelkezik. 4 AA elem szükséges a megfelelő működéséhez. Tárazz be, fel a fegyverrel, és vágj bele barátaiddal vagy a kollégákkal a nagy harcba, amiből csak hideg fejjel és precíz célzással kerülhetsz ki győztesként.
Csomag tartalma:Fortnite AR-L Elite Dart Blaster fegyver, 20 db elite szivacslövedék.

Nf2Nf1
Super Soaker: Fortnite vízifegyver
Légy egy a népszerű játék karakterei közül és éld át a Fortnite élményt a valóságban! Ez a különleges Nerf vízifegyver visszaadja a játék hangulatát, és egy remek csatában lehet részed. Akár 1 liter vízzel is feltöltheted, játék közben pedig nem akad ellenfeled! Légy egy a népszerű játék karakterei közül és éld át a Fortnite élményt a valóságban! Ez a különleges Nerf vízifegyver visszaadja a játék hangulatát, és egy remek csatában lehet részed. Akár 1 liter vízzel is feltöltheted, játék közben pedig nem akad ellenfeled! 
Nff2Nff1

Keresd üzleteinkben!

 

 

 


Hairdorables, imádnivaló hajas babák

Trendi és elbűvölő babák ámulatba ejtő hajkoronával! A Hairdorables kollekciója a divatról és csillogásról szól. A babáknak igazán izgalmas története van.

Logo

 

Egy külföldi vlogger (Noah) a Youtube csatornájára aranyos és vicces videókat töltött fel, amikben nagy hajkoronákat is készített. Az egyik részben az "imádnivaló" és a "haj" szavakból alkotott egy szót, ami angolul a Hairdorables lett. Ez a videó vírusként terjedt el az interneten és mindenki oda volt érte. A Just Play játékgyártó pedig megalkotta ezeket a csodás babákat, Hairdorables néven.
fő

 

A babák csodaszép, csillogó, színes dobozban érkeznek és ha szétnyitod, olyan, mint egy igazi csajos szoba! A babával együtt 11 meglepetést találsz, ami lehet ruha, hajdísz, fésű vagy apró kis matricák. A divatos lányok extra hosszú hajkoronáját pedig úgy formálhatod meg, ahogy te szeretnéd.
0d898f47afc2028805948a7170c1fc10Bella-2.1-861x1024d456af85e2fa53c2c826c358c75f1d4a

Minden baba más-más kiegészítőkkel érkezik. Így, ha kettő ugyan olyan babát is sikerült beszerezned, attól még a kiegészítőik mások, teljesen más stílusban tudod őket felöltöztetni és elkészíteni a hajukat. Összesen 36 baba tartozik a kollekcióba, amik között 2 ritka és 1 igazán ritka baba is van.

 

Rendeld meg most webáruházunkban, vagy látogass el valamelyik üzletünk egyikébe!


A Yellies lényecskék a legaranyosabb, legszőrmésebb állatkák, akik valaha reagáltak a hangodra! Mindegyikük egyedi külsővel és személyiséggel rendelkezik, sőt, tele vannak meglepetésekkel.

yellies

Hanggal aktiválhatóak, a beszédre, sikoltásra, tapsolásra, éneklésre, de még a zenére is válaszolnak. Minél hangosabb vagy, annál gyorsabban száguldanak. Találd meg kedvenced!

yellies-ugro-nyuszi-smoosh yellies-ugro-nyuszi-fluffertail yellies-ugro-nyuszi-sir-bunnington yellies-ugro-nyuszi-biscuit-bunyellies-toofy-spooder-interaktiv-pok yellies-peeks-interaktiv-pok yellies-flufferpuff-interaktiv-pok yellies-klutzers-interaktiv-pokyellies-harry-scoots-interaktiv-pok yellies-bo-dangles-interaktiv-pok

 


Így neveld a sárkányod játékok!

title

Neked ki a kedvenced?  Fogatlan,Fényfúria vagy esetleg Viharbogár?
Nálunk bármelyiket beszerezheted, plüss, akciófigura vagy gyüjthető figura formályában!

Látogasd meg webáruházunkat és válogass kedvedre!

igy-neveld-a-sarkanyodat-3_1


A puzzle története

Története

A kirakó nem egy modern játék. Feltalálóként az angol John Spilsbury térképkészítőt és rézmetszőt jegyzik, aki 1763-ban egy Nagy-Britannia-térképet ragasztott egy falapra, majd lombfűrésszel szétfűrészelte a grófságok határai mentén (innen ered a játék angol neve, a „lombfűrészrejtvény”). A játékos célja az volt, hogy a térképet újra összeillessze. Ezt a kirakót, mint segédanyagot a földrajz tanulásához árusította. A darabok még nem rendelkeztek fogakkal, mint a mai játék. A ma ismert kirakó először a 19. század második felében jelent meg. Léteznek olyan kirakójátékok is, amelyeknek több megoldása van, ezek az úgynevezett kaleido puzzle-k. E kirakók darabjain nem egy kép darabjai láthatóak, hanem a kirakó elemeinek alakja, illetve az egymás mellé rendezett elemek hordoznak valamilyen esztétikai értéket, alkotnak valamilyen mintát. Az ilyen kirakóknál az a fő kihívás, hogy a keretben elférjen a játék az összes darabja, illetve a látvány esztétikus legyen.

 puzzle2

Előállítása

A 20. század második felében kezdődött meg a korábban csak kisipari technológiával készített játék tömeggyártása. Ez lehetővé tette, hogy az addigi drága játékot jutányos áron lehessen árusítani, ami jelentősen növelte népszerűségét. Azóta a mai napig alig változott az előállítás módja. Egy kartonpapírra nyomtatott motívumot vagy ábrát kis darabokra stancolnak. Az egyedi stancolás miatt minden darabka másképpen néz ki. Igen nagy ábrák esetén több késre is szükség lehet. Ami a vágási pontosságot illeti, az elmúlt időkben jelentős előrelépések történtek. Ez a pontosság az egyik legfontosabb minőségi jellemzője a kirakónak a nyomtatási minőség és a színek tartóssága mellett. Minél pontosabban kerülnek kivágásra a darabkák, annál kisebb a valószínűsége, hogy egy nem odavaló darabkát sikerül az embernek beillesztenie.

 

A játék nehézsége nem csak a darabkák számától, hanem a színezéstől is függ, azaz attól, hogy mekkora az a felület, ahol csupán elenyésző színkülönbségek vannak. Lehetőség van az interneten keresztül olyan játék vásárlására, amelynek semmi motívuma sincs, avagy két kirakós van benne összekeverve. Természetesen a kettő kombinációját is árusítják már. A legérdekesebb variáció az olyan kirakós, amelynek mindkét oldalára nyomtatnak képet, és a játékos feladata, hogy a helyeset kiválassza.

 

Forrás:Wikipédia


Fortnite figurák érkeztek!

Hozzánk is elért az örület, kicsit utána jártunk mit is kell tudni a Fortniterol! 

8704d4d5ffd1c315ac8e2c805a585764

A Fortnite egy az Epic Games által fejlesztett online videojáték.
Jelenleg három játékmód elérhető: Save the world, Battle Royale és a Creative.

A Save the world játékmódban az általunk és mások által épített erődítményeket kell megvédeni a különböző teremtmények ellen, minden online játékos egy csapatot alkot.

 

A Battle royale módban minden egyes játékos a másik ellen van, egy pályán egyszerre legfeljebb százan mozognak, az nyer aki utoljára „életben” marad.

Creative módban a játékos szabadkezet kap, ő alakíthatja ki az adott világot és harci arénát úgy, ahogy neki tetszik. 

A legsikeresebb mód ezek közül a Battle Royale lett, amit kevesebb, mint egy év alatt 125 millió felhasználó játszott napi szinten.A játék pályafutása során több díjat is hazavitt, népszerűsége töretlen és már nem csak a gép előtt élvezhetjük, üzleteinkben megtalálhatóak karakterek akció figurái!

Omega

omegomeg2

Omega egy igazán rejtélyes és veszedelmes kinézetű karakter a Fortnite világában és a Lenedary Skinek között legnépszerűbb karakterekként tartják nyilván.A részletgazdagon kidolgozott karakter mellett a csomagban egy hátizsákot, egy graffitivel összefújt pajzsot és egy építő panelt is találsz.

 

 

Teknique

 tenktenk2

Teknique leginkább egy graffitiző és festő fiatal tinédzserre hasonlít a játékban,aki a Battle Royale karatkerek között található meg és az egyediségével és feltűnő megjelenésével igazán közkedvelt skin a játékban.Teknique egy festőhengerre hasonlító betakarító eszköz és egy építő panel található meg a dobozban.

 

Bandolier 

bandobando2

Bandolier egy a Legendary Skinek közül, a karatkerek közül kitűnik a tömegből, hiszen felső védelem nélkül indul a harcba. A dobozban megtalálható egy szigony és egy építő panel.Carbide

 carbidecarbide 2

Carbide egy radioaktív katona, és az ezzel kapott képességét fel is használja a harcban mint a technikai arzenálját is. Omega ikertestvére. A dobozban egy csákány és egy panel található.

 Drift

 tmtoys-fortnite-drift-figura-10cm-fnt0012tmtoys-fortnite-drift-figura-10cm-fnt0012-2

Talán az egyik legegyedibb karakter a játékban, elég csak megnézni a rózsaszín fegyvert, pulcsit és maszkot, ezt még tetézi egy arany kabáttal. A dobozban egy fegyver és egy panel található.

 

Raptor

 raptor1raptor2

Ezzel a skinnel a játékban úgy nézhetünk ki mint egy Royale légierő pilóta, a dobozban egy csákány és egy panel található.

LLama pinata

pinatapinata2

Az egyik legritkább eleme a játéknak, nagyon ritkán jelenik meg a pályán és persze mindenki rá fenni a fogát. Ez persze nem véletlen hiszen rengetek zsákmányt, kincset és fegyvereket rejt a belseje.Ez a pinata hasonló „finomságokat” rejt, egy figura és 22 értékes tárgy van még benne, fegyver illetve építő panel.

 

Llama plüss

 plüss2plüss

Pihe puha plüss láma, mindenki kedvencét már
bárhova magunkkal vihetjük!

 

Csapatmód csomag

 tmtoys-fortnite-csapat-mod-4db-figuraval-kiegeszitokkel-fnt0019tmtoys-fortnite-csapat-mod-4db-figuraval-kiegeszitokkel-fnt0019-2

Nincs is jobb, mint összefogni és együtt indulni a harcba.A legjobbak egy csomagban: Rex, Cuddle mint a csapatvezetők Brite a robbantás szakértő és Ragnarok a veszedelmes pusztító. Mellettük még 5 darab fegyver, 4 betakarító eszköz és további négy építő panel van a csomagban.

 

Turbó építő csomag

csomagcsomag2

Éld ki a kreativitásod ezzel a szenzációs építő csomaggal, 81 db építő panellel már csak a képzeletet szabhat határt annak, hogy mit építesz.Persze ebben a csomagban is megtalálhatóak a kedvenc karaktereink: Raven és Jonesy, mindketten saját betakarító eszközzel rendelkeznek és még 5 darab fegyvert is tartalmaz a csomag, csak hogy igazán izgalmas legyen a játék.

 

Kincses láda

LádaLáda 2

Nem olyan ritka mint a láma, de azért ez sincs minden utca sarkon. Hét darab értékes tárgy van benne, ami bármelyik figura kezébe belerakható. 

Vásárold meg őket üzleteinkben vagy webáruházunkban!


Egy játék azoknak, akik maguk mögött akarják hagyni a világukat.

 5a2d21a67141cb29505736a1

Vigyázzatok, csak akkor kezdjétek el, ha be is fejezitek! Ahogy belevágtok ebbe az vérpezsdítő kalandba, újabb és újabb nehézségekkel kell majd megbirkóznotok,
hiszen a veszély minden sarkon ott lapul.

 full1

 

 Derítsétek ki a rímekbe szedett rejtélyes üzenetek jelentését, majd dobjatok a kockával. Az idő vészesen fogy, versenyt kell vele futni, ha siettek, megússzátok hogy a krokodil, az oroszlán, vagy épp az elefántok áldozataivá váljatok. Nehezítsétek ellenfeleitek dolgát, ehhez akár egy orrszarvú segítsége is jól jöhet. Ahogy haladtok a dzsungel közepe felé, beléphettek Jumanji világába, de csak ha elég bátrak vagytok! A játékidő kb. 20 perc.

 

full2 

 

Tartozékok: 1 db használati útmutató, 1 db játéktábla, 1 db homokóra, 1 db számozott dobókocka, 1 db dekóder, 1 db címkeív, 1 db orrszarvú figura, 4 db fa játékbábu, 4 db ment kocka, 30 db veszélykártya.

 

Vedd meg üzleteinkben vagy webáruházunkban!